Потребителски вход

Забравена парола

Вижте количката

Издания

Кабала – това е много лесно

Михаел Лайтман

Кабала – това е много лесно

Книгата „Кабала – това е много лесно“ е опит да се доведе до хората в кратка и ясна форма идеята на учението, което се зародило преди около четири хиляди години.

7,50 лв.

Философия

Описание на продукта

Книгата „Кабала – това е много лесно“ е опит да се доведе до хората в кратка и ясна форма идеята на учението, което се зародило в града Ур Халдейски на територията на Междуречието през Вавилонския период – преди около четири хиляди години.

Историческата верига на развитие на тази древна методика, най-разпространените митове и заблуждения за нея, цитати от велики кабалисти, изказвания на известни мислители – всичко това ни предлага тази книга. Тълковният речник и подробните обяснения ще помогнат на читателя да научи скрития смисъл на кабалистичните текстове.

Но главното е, че тази наука е най-близка до човека, тъй като разказва за смисъла и целите на нашето съществуване, за законите на взаимовръзка между всички хора като единен организъм.

Книгата „Кабала – това е много лесно“ ще стане добра инструкция за начинаещите в изучаването на кабала.

Материалите в книгата са събрани и обработени от преподавателите от Международната академия по кабала под ръководството на учения кабалист Михаел Лайтман.

Повече информация за науката кабала можете да намерите на www.kabbalah.info/bg/ или на www.kabbalah.bg.

Допълнителна информация

Тегло 416 g
Размери 142 x 215 x 10 mm
Обем

, 216 стр.

Цветност

черно-бяла

ISBN

978-954-9455-23-6

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “Кабала – това е много лесно”

Гласувайте всеки ден за „Коала прес“

Tyxo.bg counter